#échateuncable y hazte amig@ INTRAMURS

Eugenio Merino y Avelino Sala – Sublime

Eugenio Merino y Avelino Sala – Sublime

PRESENTACIÓ DEL PERIÒDIC SUBLIME Pay attention (motherfuckers) és una obra de Bruce Nauman de 1973 que sintetitza a la perfecció la nova etapa de la revista. Tornem amb energies absolutament transformades amb una revista irreverent, divertida, àcida, però alhora carregada de continguts de cultura. Vivim en un context sociocultural en el qual pareix que la massa crítica és un bé escàs, intentem aportar-la, però alhora riure’ns-en, sobretot ironitzant. Pensem que hi ha espai per a tot, per al pensament i per a l’humor, per a l’art i el que no és l’art. No puc dir altra cosa que esta publicació és, al final del dia, també una reunió d’amics. No m’interpreten malament, no parle d’amiguisme o de col·leguisme, més aïna de fidelitat i suport, d’empatia, de complicitat. Publiquem, de manera intermitent, la revista des de l’any 2002. El que presentem ara correspondria al número 30, imaginen la complicitat, encara que ara canviem fins i tot la numeració. Per tant, iniciem una nova època, on el canvi és substancial, aportant anualment una nova imatge amb un nou format. Ara som un periòdic que oferix tot el poder als artistes. Ens apropiem l’estètica dels fanzins dels black panthers i les seues estratègies per a aportar des de la frescor una revista diferent.

 

Eugenio Merino, Madrid 1975. Té diverses exposicions individuals com ara Home Sweet Home en ADN Galeria (Barcelona, 2017), Sons of Capital ( New York, USA. 2016), Will Work for Fast Food en Unix Gallery (Houston, EUA, 2015), Always Shameless en Unix Gallery (Nova York, 2014). Ha exposat en museus: Station Museum de Houston (2015), Musées Royaux des Beaux-Arts de Brussel·les (2015), Villa Empain (Bèlgica, 2014), B.P.S.22, Charleroi (Bèlgica, 2010), La Térmica de Málaga (2013), Castrum Peregrini d’Amsterdam (2012), Museum of Contemporary Art of Taipei (Taiwan, 2009). Ha participat en fires i biennals com ara Volta (Nueva York), Volta Basel (Basilea), ARCO (Madrid).

 

Avelino Sala (Xixón, 1972) viu a Barcelona. Artista, comissari i escriptor, viu i treballa a Barcelona. Format en Critical Art Practice (BA Hons Degree) per la Universitat de Brighton (Regne Unit, 2001) ha rebut molts premis entre els quals destaquen Generaciones de Cajamadrid (2003), el Artport International Award Video a Basilea (UNESCO i la New York Foundation for the Arts 2007) i el Premi VAD del Festival de Videoart de Girona (2010). Ha sigut becari de la Real Academia de España a Roma (2010), Centre d’Art Le LAIT d’Albi (França, 2012), Acción Cultural Española al centre RU Residency Unlimited (Nova York, 2014) i també, entre altres, per Cajastur, Hangar i Bilbao Art. També escriu en mitjans com ara Artishock o A*Desk

 

Eugenio Merino y Avelino Sala - Sublime:
Category:
Date:
Back To Top