#échateuncable y hazte amig@ INTRAMURS

No (Dos) 3: Cristina Ghetti, Elia Torrecilla i Julio Sosa

No (Dos) 3: Cristina Ghetti, Elia Torrecilla i Julio Sosa

Dos 3 ja ha fet diverses accions performatives a Espanya i a França. 

Estarà representat en exclusiva des d’enguany per la galeria Freijo, de Madrid. 

RAYATE! LÍNEAS DE FUERZA És una peça de performance en la qual es convida les persones entre un i huitanta-huit anys a col·locar-se una camiseta de ratlles i passar un moment lúdic interactuant amb una projecció que mostra línies en moviment en un espai i que evoluciona amb música en directe. Ens interessa proposar una complicitat que es forme entre els artistes intèrprets i els executants que se senten còmodes en el seu entorn acabat d’ocupar, creen els seus propis espais amb les seues regles pròpies per al compromís i el joc, i aconseguixen així una comunitat feta a través de l’experiència compartida. 

Des del punt de vista plàstic, fem que les intencions de l’abstracció i de l’op-art s’expandisquen, animant la pintura geomètrica i creant noves configuracions amb cada moviment personal. L’espai immersiu, la música i la interacció entre la gent proposen un moment de comunió i joc.

Fem ací també referència a la tradició d’explorar la relació entre el cos i l’objecte, i mixturant mitjans, proposem una performance en la qual el públic és el protagonista principal.

 

No (Dos) 3: Cristina Ghetti, Elia Torrecilla i Julio Sosa:
Date:
Back To Top