#échateuncable y hazte amig@ INTRAMURS

2019

“La Muralla de Llum” és el lema d’aquesta edició d’Intramurs. Aquest missatge fa referència a una edició de trànsit i evolució on els murs de l’antiga Balansiya són els protagonistes immaterials d’un llegat patrimonial poc valorat i quasi desconegut.

 

Aquest any Intramurs serà un impàs de reflexió que camina cap a la recerca d’un model de ciutat/nucli antic sostenible, solidari i inclusiu. Des del festival volem construir un nou escenari, sobre el qual alçar una muralla invisible que ens faça prendre consciència dels nostres llaços amb la cultura musulmana i a la vegada, ens permeta transitar per ella com a part d’una herència patrimonial oblidada.

 

L’objecte d’aquesta edició, més passiva i reposada, és preparar la nostra evolució com a festival d’art contemporani. La filosofia del festival ens obliga a mutar i convertir-nos en un motor de canvi real a la ciutat. Per això, el lema de “Muralla de Llum” reforça aquesta idea d’il·luminar i reivindicar aquelles parts obscures de la cultura i la història d’una ciutat, així com trencar els límits que ens separen de la figura de ‘l’altre’ per a incloure’l i fer-lo partícip d’una reflexió que deu convertir-se en debat intercultural.

 

Back To Top