#échateuncable y hazte amig@ INTRAMURS

2017

Enguany tenim la quarta edició d’un festival d’art que esperem que siga tan excitant i sorprenent com ho ha sigut fins ara. La intenció és que les manifestacions artístiques continuen mantenint eixe caràcter específic i estan pensades perquè intervinga el públic. Intramurs vol seguir sent un festival en el qual el marc per a les obres, és el carrer i el públic assistent el que acabe de completar les propostes artístiques.

 

Entre el 19 i el 29 d’octubre del 2017 viurem dies excitants en els quals, participants, visitants, turistes i veïns podran visitar mostres i actuacions en diferents espais urbans com són els nostres carrers i places, els jardins o els solars oberts exclusivament per a l’ocasió. En aquests llocs hi haurà happenings i performances, actuacions musicals, dansa, recitals de poesia, intervencions urbanes, aparadors intervinguts, etc. També trobarem galeries, bars o altres espais, que dins de la seua programació habitual afigen alguna activitat i se sumen a la gran manifestació d’aquesta trobada cultural. Així mateix, trobarem una quantitat d’activitats paral·leles com ara les conferències, la programació infantil i familiar, les programacions de vídeo, les visites guiades i l’obertura dels tallers dels artistes del barri, les quals tanquen una programació ben llarga d’actes.

 

L’oferta cultural a Intramurs en els deu dies de festival és, de nou, tant extensa com inassolible, a més de, per descomptat, ser totalment gratuïta. Per açò, vos convidem a participar activament amb la creació dels nous mètodes i conceptes de fer cultura, de fer barri i de fer ciutat.

Vos donem la benvinguda a un nou Intramurs, vos donem la benvinguda a Intramurs 2017!

Back To Top