#échateuncable y hazte amig@ INTRAMURS

2014

València Intramurs és un projecte per a promoure l’art contemporani dins l’àrea que les antigues muralles de València abastaven. Un grup de professionals format per artistes, dissenyadors, gestors i teòrics de l’art, units amb la idea d’organitzar un festival interdisciplinari, volen acomplir aquesta gran experiència junt amb les associacions, les institucions i els comerços d’aquesta zona del centre de la ciutat. La intenció és dinamitzar-la comercialment i culturalment, ja que als darrers anys ha patit d’una manera especial la crisi econòmica actual.

 

L’escenari tan emblemàtic com és el centre històric de València, un lloc que des de fa segles és bressol de tradicions i d’artistes, on conviuen tota mena de moviments culturals i socials, i el qual sempre s’ha caracteritzat pel tarannà tolerant i amb una imatge de bohemi que perdura fins a l’actualitat, és el marc perfecte per a una experiència que durant dos caps de setmana prendrà el pols a la vida cultural de la ciutat. Els carrers, places, jardins, tallers i estudis, espais recuperats, comerços, bars i galeries s’ompliran del treball dels artistes que siguen convocats, amb la intenció d’enriquir l’escena cultural i donar empenta al gran potencial que el panorama artístic, professional i comercial contemporani és capaç de mostrar.

 

Per això, enguany es projecten dos caps de setmana excitants en què el visitant, el turista i el veí, podran visitar les mostres i les actuacions en diferents espais urbans, com ara als carrers i les places, als jardins o els espais oberts exclusivament per a l’ocasió. Ací, trobarem intervencions, mostres en aparadors o dur a terme happenings i performances. També als espais tradicionals com les galeries, els bars o altres espais que dins de la seua programació habitual, vulguen afegir alguna activitat extra al festival. A més a més, hi haurà una gran quantitat d’activitats paral·leles com ara conferències, tallers infantils, desfilades de moda, programacions de vídeo, música al carrer o les visites guiades i l’obertura dels tallers dels artistes del barri, les quals tancaran una programació ben extensa. L’oferta cultural en la zona Intramurs d’aquests dies de novembre, serà tan àmplia que pot ser inabastable i sense dubte, debades.

Back To Top