Generic selectors
Solo coincidencias exactas
Buscar en títulos
Buscar en contenidos
Buscar en entradas
Buscar en páginas
Filter by Categories
Altres disciplines
Aparadorisme
Artistes
Arts vives
Audiovisuals
Crònica
Exposicions i instal·lacions
Falles
Intervencions urbanes
Projectes
spencer tunick

INTRAMURS Festival per l’art a València

és un projecte per a la promoció de totes les arts contemporànies que s’enclava dins de l’àrea que les antigues muralles de València delimitaven.

Intramurs #ATÒPIC 2018 Facebook

Un col·lectiu de professionals format per artistes, dissenyadors, gestors i teòrics de l’art, units amb la idea d’organitzar un festival interdisciplinari, duen a terme un any més esta gran experiència en contacte amb les associacions, institucions i comerços d’esta zona centre amb intenció de dinamitzar-la culturalment.

Des d’un escenari tan emblemàtic com és el centre històric de València, un lloc que des de fa segles és bressol de tradicions i d’artistes, on conviuen tot tipus de moviments culturals i socials, que sempre s’ha caracteritzat pel seu tarannà tolerant i la imatge de bohemi del qual perdura fins a l’actualitat, és el marc perfecte perquè durant deu dies se li prenga el pols a la vida cultural de la ciutat.

Els carrers, les places, els jardins, els solars, els tallers i estudis, comerços, bars i galeries s’ompliran del treball dels distints artistes que siguen convocats, a fi d’enriquir l’escena cultural i posar en auge el gran potencial que el panorama artístic contemporani és capaç de mostrar.