Intervencions urbanes, Projectes
I’m watching art)_Seu Intramurs

Intramurs_2018_10_26_(Foto: Octavio Juan)_Marta Ruiz Anguera (I’m watching art)_Seu Intramurs_Web

Marta Ruiz Anguera

És un projecte que explora la percepció mediàtica actual i com crea una nova manera de viure l’art: veiem, consumim, coneixem i entenem art amb el mòbil, d’una manera o altra, sempre és present. Amb la proposta d’Intramurs 2018, presente una intervenció pública que pretén crear només amb un mòbil i l’espectador.

Un espai per a viure l’obra mitjançant un telèfon intel·ligent i WhatsApp; una invitació a reflexionar la relació amb els dispositius mòbils. En un espai públic, es crearà una cua amb els espectadors que vullguen participar-hi (qualsevol pot). Mentre esperen tanda hauran d’afegir als contactes de WhatsApp un número de telèfon indicat en uns cartells informatius. Persones de l’organització indicaran als participants la tanda i quan han d’avançar a la marca.

Una vegada a la marca, enviaran un missatge al número guardat: «Estic preparat/-ada». Uns segons després rebran una imatge d’ells mateixos, vistos des de dalt, mirant el mòbil; acompanyat d’un text: «Moltes gràcies per participar!». Esperem que hages gaudit de l’experiència.

T’animem a compartir la teua imatge en les teues xarxes amb les etiquetes #imwatchingart i #intramurs18. És una intervenció simple, amb els mínims recursos i descontextualitzant accions quotidianes aconseguix estranyar l’espectador; confondre amb un espai expositiu físic que només es viu virtualment; desconcertar veient-se a u mateix mirant el mòbil.

Marta Ruiz_Sede Intramurs

Intramurs_2018_10_26_(Foto: Ana Cian)_Marta Ruiz_Sede Intramurs_Web

Marta Ruiz Anguera

Nascuda a Palma el 6 de maig de 1997, és artista visual i plàstica multidisciplinària. Cursa tercer de Belles Arts a la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València. EXPOSICIONS: en el 2018, «China y España» El Instante, Madrid «PTA Indajaus», València; en el 2017, Fusion Art Multiespacio, València «Taujart», Ajuntament de Santa Eugènia «Paralelos», Radio City a València, «Murallas y Molinos», «China y España colectiva», Club 567, Madrid 2016 «Mundoarti», Ateneu Mercantil de València; en el 2015, exposició en solitari «Nit de l’Art» a la llibreria Babel de Palma; en el 2014, exposició en solitari a la sala d’exposicions Sa Fàbrica d’Esporles. «Burlesque», a Palma. WORKSHOPS I RESIDÈNCIES: 2018, Novena càtedra extraordinària Ciudad de Albacete, Taller d’Antonio López; 2017, «Mirada dormida» amb Golucho i Irene Cuadrado Ignatius Reilly (residència), Puçol Curs de Retrat per Ismael Fuentes «Long-Pose Drawing Workshop» per la Barcelona Academy of Arts: 2015, sisena càtedra extraordinària Ciudad de Albacete, Taller d’Antonio López. PREMIS: 2017 cinqué premi del XXVI Concurs de Pintura Ràpida Beltrán Segura de Sot de Chera; 2015 segon premi Olimpíades Dibuix Artístic UIB, Palma; 2014 tercer premi Olimpíades Dibuix Artístic UIB, Palma. COL·LECCIONS: Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València i Consejo General de Procuradores de España.

Related Projects
Instalación_Miren_ZarrabeFastone