Cervezas Alhambra tenim des de l’origen una vinculació indivisible amb la creació artesana contemporània, que està escrita en l’origen, l’imaginari i el nostre procés d’elaboració. La manera que tenim de crear les nostres referències troba l’analogia en el procés creatiu d’altres disciplines artístiques: amb una sensibilitat immensa en el tractament dels ingredients, esforç per descobrir els detalls i revalorar-los, minuciositat i cura del procés.

Alhora, la creació artesanal contemporània ens permet expressar la manera que té Cervezas Alhambra de veure el món, ja que compartim els valors de creació amb els artistes i els artesans, així com amb les iniciatives culturals que reproduïxen una filosofia semblant a la nostra. Des de la plataforma crear/sin/prisa, fem una crida a mirar, gojar i crear a poc a poc, apreciant de nou el que és quotidià, despertant l’interés i enriquint l’experiència. Cervezas Alhambra és una marca que es toca, es mira, s’assaborix sense pressa.

I Intramurs és justament reflex de la mateixa filosofia: una amalgama de manifestacions artístiques úniques, representatives i pensades per a intervindre el públic i formar part d’una cosa, més enllà d’esperar que el públmomentosalhambraic siga espectador i prou. En participar en el festival, des de Cervezas Alhambra tenim l’oportunitat de submergir-nos en el món de la creació artística i, una vegada més, de viure des de dins els processos.

#Atòpic, el concepte sobre el qual versa l’edició 2018 d’Intramurs i que aborda la faceta més experimental de la creació, compartix molts dels elements que conformen l’ADN de Cervezas Alhambra.

En #Atòpic, Intramurs i Cervezas Alhambra compartixen una mateixa inquietud per descobrir els detalls i els secrets que no s’aprecien a primera vista i que es plasmaran en les diferents activitats, rutes i projectes que es duran a terme conjuntament durant esta edició.

L’efervescència d’este vibrant festival de cultura fa d’Intramurs un espai perfecte en el qual tot pot succeir, i Cervezas Alhambra vol contribuir a eixe moviment. Ho farem a través de la involucració intensa en un projecte únic que aposta per acostar d’una manera més extens la cultura.

intervencion18foto3Marta Ruiz Amguera (I'm watching art)