Enguany, any 2017, ja és la quarta edició d’un festival d’art que esperem que siga tan excitant i sorprenent com ho ha sigut fins ara. Per a enguany, la intenció és que les manifestacions artístiques continuen mantenint el caràcter específic i estan pensades per a intervindre el públic, amb prioritat a la interacció davant d’un altre tipus de mostres on el públic és espectador. Intramurs vol seguir sent un festival en el qual el marc per a les obres és el carrer i el públic assistent el que acabe de completar les propostes artístiques.

Entre el 19 i el 29 d’octubre del 2017 viurem dies excitants, en els quals, participants, visitants, turistes i veïns podran visitar mostres i actuacions en diferents espais urbans com són els nostres carrers i places, els jardins o els solars oberts exclusivament per a l’ocasió, on hi haurà happenings i performances, actuacions musicals, dansa, recitals de poesia, intervencions urbanes, aparadors intervinguts, etc. També els espais tradicionals, com les galeries, els bars o altres espais que dins de la seua programació habitual afigen alguna activitat se sumen a la gran manifestació que és esta trobada cultural. A més d’una quantitat d’activitats paral·leles com ara les conferències, la programació infantil i familiar, les programacions de vídeo, les visites guiades i l’obertura dels tallers dels artistes del barri tanquen una programació ben llarga. L’oferta cultural en Intramurs en els deu dies de festival és, de nou, tan extensa com inabastable, a més de, per descomptat, ser debades.

Per tot això, vos convidem a participar activament en la creació de noves maneres i conceptes de fer cultura, de fer barri i de fer ciutat, como el nostre lema #encru, en el qual els ingredients estan a punt perquè algú atie el foc.

Vos donem la benvinguda a un nou Intramurs,

Vos donem la benvinguda a Intramurs 2017!

X