Manu Louis (Bruselas)

+ Info

 

Manu Louis Live by Dario J Laganà2

 

 

Album Artwork(compresse)

 

Manu Louis by Dario J Lagana

Manu Louis és un prolífic compositor i intèrpret de cançó experimental que beu de les variades influències de la música pop, jazz, electrònica i clàssica del segle 20. Solament en l’any 2016 va dur el seu espectacle unipersonal a uns 100 espais i festivals de 22 països en Europa i Àsia (entre altres, al Contra Pop Fest, La Casa Encendida, Berghain Kantine, Worm, Jazz à Liège, Tremor Festival, Mismas Party i Fusion Festival). Després del seu treball en les 30 peces d’Orchestra Vivo i en el conjunt de corda O.C.L., Manu edita un àlbum híper-eclèctic sobre la fira: Kermesse Machine (+) (Igloo rec.)
Aprofitant el impuls del seu debut en solitari, el senzill 7″, per a la productora berlinesa New Pangea, el primer àlbum de llarga durada en solitari de Manu ofereix una mescla distorsionada de pop post-modern, on elegants corns col·lisionen amb sintetitzadors barats que acompanyen les seues observacions líriques en francès i anglès.
Gravat en Berlín, Brusseles i Roma, Kermesse Machine combina l’exòtic glamur del pop anglès de la infància de Manu amb els sons xarons de la música popular belga que sempre tractava d’ignorar (brass band, Eurodance, trance industrial, música de convit).
En les paraules de l’artista, el disc és “un muntó de cristalls de plàstic el matí següent, una banda de música digital tropical, algú donant-ho tot al Karaoke perquè no pot cantar enlloc, un gitano virtuós tocant synth amb sons de trompeta”.

X