INTRAMURS Festival per l’art a València és un projecte per a la promoció de totes les arts contemporànies dins de l’àrea que les antigues muralles de València delimitaven. Des d’un escenari tan emblemàtic com és el centre històric de València, un lloc que des de fa segles és bressol de tradicions i d’artistes, on conviuen tot tipus de moviments culturals i socials, que sempre s’ha caracteritzat pel tarannà tolerant i amb imatge bohèmia que perdura fins a l’actualitat, és el marc perfecte perquè durant deu dies es prenga el pols a la vida cultural del cap i casal. Els carrers, les places, els jardins, els solars, els tallers i estudis, comerços, bars i galeries s’ompliran del treball dels diferents artistes convocats, amb la finalitat d’enriquir l’escena cultural i posar en auge el gran potencial que el panorama artístic contemporani és capaç de mostrar.

.

Entre el 20 i el 30 d’octubre del 2016

es du a terme la tercera edició del festival, uns dies excitants en els quals el visitant, el turista i el veí podran visitar mostres i actuacions en diversos espais urbans, com ara carrers i places, jardins o solars (oberts exclusivament per a l’ocasió) i hi haurà happenings i performances, actuacions musicals, dansa, recitals de poesia, intervencions urbanes, aparadors intervinguts, etc. També els espais tradicionals, com les galeries, els bars o altres espais que dins de la programació habitual afigen alguna activitat se sumaran al festival.

A més d’una quantitat d’activitats paral·leles com les conferències, els tallers infantils, les desfilades de moda, les programacions de vídeo, les visites guiades i l’obertura dels tallers dels artistes del barri tancaran esta llarga programació. L’oferta cultural a la zona Intramurs d’estos deu dies serà tan extensa que pot ser inabastable, a més, per descomptat, és debades.

.

EDICIONES ANTERIORES

X