Com som

Intramurs és únic en el seu format, pioner pel seu interdisciplinaridad i transversalitat, generant en cada edició:

Intramurs es posiciona com a referent per a las propostes artístiques més avantguardistes, per a ser el lloc on experimentar amb projectes arriscats y participatius.

Un esdeveniment imprescindible per als artistes amb propostes pioneres, un aparador per als nous comportaments artístics, on les disciplines es fonen y es complementen.

Un projecte en expansió que hibrida fórmules diverses de gestió/producció per a innovar en les arts y la cultura, on desenvolupem processos estratègics i de comunicació que fomenten la responsabilitat social en la empresa i la participació ciutadana.

Noves experiències i emocions per a tots els que participen, ja siga públic o artista. Nous espais de relació, activant els solars buits, els carrers i places de la ciutat per a les intervencions urbanes efímeres o com a escenaris temporals per a les arts vives. Innovació i creativitat entre diferents sectors econòmics i socials.

Recuperació dels nostres orígens, lligant-los a la nova realitat global de caràcter multicultural. Connexions culturals amb diferents ciutats del Mediterrani. Un focus d’atracció artística multidisciplinària que millora la imatge de València com a destí cultural.

Som generadors de teixit social per mitjà de la promoció d’artistes i col·lectius locals a què posem en contacte amb els nostres artistes invitats.

Recent Posts
Intramurs_2018_10_18_(Foto: Petr Stary)_Miss Yuls_Convent Carmen_Web